Kunsten in de Monumenten 2019 - PARADE

In het kader van Kunsten in de Monumenten presenteerde VIVT hun nieuwe theaterstuk "IK zie MIJ". VIVT trad op in Bergen op Zoom op de mooie locatie de PARADE achter de Peperbus. Het publiek genoot van een aantal nieuwe scenes vanuit het stuk "Ik zie MIJ".

Première 10 november 2019! "Ik zie MIJ"

Nieuwe voorstelling van VIVT "Ik zie MIJ'

Dit jaar heeft VIVT voor U weer een nieuwe voorstelling , in het stuk "Ik zie Mij" dagen wij onszelf uit om in de spiegel te kijken, je eigen ik te zien vanuit diverse perspectieven. Durft U de uitdaging aan om mee te kijken . Onder regie van Anne-Marie Timmermans brengt VIVT U een compleet nieuwe voorstelling met een boodschap. 

We zien U graag op 10 november a.s. om 15:00u in het CKB aan de Burgemeester Stulemeijerlaan 3 te Bergen op Zoom.

Kaartverkoop en reserveringen via ons emailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Premiere 'Ik zie mij'

“Ik zie wat jij niet ziet, ik zie ..... mij” op 10 november

De nieuwe voorstelling heeft nog geen definitieve titelDe titel van de nieuwe voorstelling is nog onder voorbehoud, want dit is de werktitel, maar de datum staat vast. Zet dus 10 november in je agenda zodat je bij de premiere kunt zijn van de nieuwe show. Meer info tref je hier op de website zodra deze bekend is!

Ook in 2019 optreden Taalhuis Roosendaal!

Taalhuis RoosendaalOp 19 juni gaan wij bij het Taalhuis Roosendaal voor de tweede keer optreden. In 2018 hebben wij hier de voorstelling 'Verbinding Gezocht' voor de cursisten en de docenten de de organisatie. Deze keer gaan we onze gastvrouwen met de voorstelling 'Weerzien' verrassen.

Details
19 juni 2019, om 10.00 uur,
Het Taalhuis
Vincentiusstraat 7 (Mariadal)
4701 LM Roosendaal

Tot dan!

Zondag 11 november première van voorstelling Weerzien

Vivt organiseert de voorstellling WeerzienInterculturele Vrouwen Theater Groep
zondag 11 november 2018
CKB Theaterzaal | 15.00 uur
Burg. Stulemeijerlaan 3, Bergen op Zoom

Soms schieten herinneringen in je hoofd
landen dan in je Hart
en rollen als tranen over je wangen

WEERZIEN is een voorstelling vol persoonlijke verhalen. In beweging en in woord delen de vrouwen van de Interculturele Vrouwen Theater groep hun herinneringen met het publiek en met zichzelf. Vetrekpunt waren 5 dansen uit de VIVT voorstellingen in de periode van 2012 – 2017. Welke herinneringen werd bij ieder persoonlijk aangeraakt? Hiermee is onze nieuwe voorstelling WEERZIEN ontstaan. Een weerzien van dans met nieuwe verhalen, een weerzien van onze herinnering en delen met elkaar, een weerzien op 11 november met ons publiek.

Kaartverkoop
Voorverkoop via onze leden, facebook of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op 11 november aan de zaal
| Entree €7 | Kinderen 4 t/m 12 jaar €3 |

Deze voorstelling is een co-productie van VIVT en het Cultuurbedrijf

   CultuurbedrijfVIVTLOGO